En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Bina bâtınlerinde sırça veya maden sandık olan elan kolay ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı harika esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken parderi.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; bitirme nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında anayasa olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Genellikle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu evgin çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, oranlı fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler etkili fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu standarda uygunluğunu Yangın Kapısı belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan öbür bir yapı ise yangın merdiveni kapısı şu demek oluyor ki (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi makam verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle henüz risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Kompetan mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız yangın kapısı bu mevzuda enikonu duygulu davranışları sergilemektedir.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en yangın kapısı önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın merdiveni dair uzmanlaşmış firmalar, bap ile ilişkin uzmanlıkları doğrultusunda problemsiz montaj hizmeti verebilmektedir.

İnsanların hayatını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla emniyetli ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde dirimsel bir sorunlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı kontrolöründe yapım edilmelidir.

Report this wiki page